Voor ouders en opvoeders

Je kind gelukkig zien. Dat wil natuurlijk elke ouder of opvoeder. Maar veel jongeren worstelen met keuzestress en prestatiedruk. Ouders en opvoeders zijn belangrijke raadgevers voor jongeren. Hoe ga je hiermee om? En hoe begeleid je je kind bij het maken van toekomstkeuzes? Wij helpen je op weg.

Foto van intermijn boek

Boek: Coach je kind bij toekomstkeuzes

Kiezen kun je leren. Echt. Ons boek is een praktische handboek bij keuzestress. Studiekeuze-experts Loth van Veen en Michelle Gerlach geven je inzicht in het puberbrein en keuzeprocessen, leren je verbinding te maken én het studiesucces en -geluk van je kind te vergroten.

Boek(en) bestellen? Mail ons even!

Leer je je kind hoe je moet kiezen, dan geef je een belangrijk levensgeschenk mee, dat misschien nog wel belangrijker is dan een goede studiekeuze.

Hermien Miltenburg, Oudervoorlichter Wageningen University & Research

Foto van ouders die meedoen aan een cursus van intermijnFoto van een coach die iets verteld aan een groep ouders

Workshops, webinars en lezingen

We doen het allemaal! En zijn dan ook vaak te vinden op ouderavonden. De bijeenkomsten zijn een combinatie van kennis delen, reflectie en gesprek en worden verzorgd door de coaches en trainers van Intermijn. Onderwerpen waar we graag over spreken zijn bijvoorbeeld mentale weerbaarheid, je kind begeleiden in het studiekeuzeproces, studievaardigheden en Generatie Z. Zolang het maar met jongeren, toekomstkeuzes en persoonlijke ontwikkeling te maken heeft dus. Een bijeenkomst op maat is ook mogelijk.

Bijeenkomst
aanvragen

Ja, leuk! Stuur ons een berichtje en dan nemen we zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Mail ons

Om cadeau te geven

Eerste hulp bij plannen en een studiekeuze maken.

Mockup van de intermijn planner

De Intermijn planner

Studiepunten scoren, genoeg sporten, leuke dingen doen met vrienden, oh ja, en een beetje werken… Hoe zorg je ervoor dat je genoeg tijd overhoudt voor jezelf? En de dingen die je het liefst doet? Onze studentenplanner helpt je kind daarbij.

Bestel de planner bij bol.com

Afbeelding van het intermijn studiekeuzespel

Het Intermijn studiekeuzespel

Waar ben je goed in? Wat vind je leuk? En wat zijn je dromen? De speelkaarten van ons studiekeuzespel helpen je kind om hierover na te denken én in gesprek te gaan met anderen. Lekker potje kaarten dus!

Spel bestellen? Mail ons even!

Bel, mail of app ons

Bij vragen, als je tips of ideeën hebt of als je wilt kennismaken. We horen graag van je!
Met functionele en analytische cookies maken wij onze website vriendelijker voor jou als gebruiker - hebben we alleen even een vinkje voor nodig! Hier check je ons privacybeleid.
Met functionele en analytische cookies maken wij onze website vriendelijker voor jou als gebruiker - hebben we alleen even een vinkje voor nodig! Hier check je ons privacybeleid.