Je motivatieknop vinden

Motivatie… je zou toch willen dat daar een knop voor was. Goed nieuws: in deze training ontdek je hoe jezelf ‘aan’ kan zetten en zo je doelen bereikt.

Over deze
training

Het is heel normaal om soms geen zin te hebben: in huiswerk, je kamer opruimen, of iets anders wat je moet doen. Maar als dit gevoel blijft aanhouden, wordt het lastig. Een motivatieboost is dan lekker. Je kan het gebruiken voor al die vervelende taakjes die je maar blijft uitstellen. Maar je motivatieknop ‘aanzetten’ klinkt misschien magisch. En makkelijk. Werkt het wel zo? Het antwoord is ja! Invloed hebben op je motivatie begint bij weten hoe motivatie werkt. In deze training leer je de fijne kneepjes van alles wat met motivatie te maken heeft. Van de verschillende onderdelen van motivatie tot tools waarmee je je motivatie AAN zet.

Dit ga je doen

Ontdekken wat voor jou belangrijk is. Wat wil je graag? Waar wat vind je belangrijk?

Ontdekken hoe je meer aandacht aan deze belangrijke dingen kan geven in je leven. Op school, tijdens studie, of thuis.

De verschillende onderdelen van motivatie ontdekken.

Werken met tools per onderdeel.

Leren hoe je elk onderdeel kan ‘besturen’ en dus aanzetten.

Effe
praktisch

Wat kost het?

Als je deze training volgt als onderdeel van Keuzekracht of Zelfzeker, dan kost het je niks. Wil je deze training los volgen? Dat kan ook! Als je ons een mailtje stuurt, kijken we graag of er plek is en geven we je meer info.

Wanneer is deze training?

Amsterdam

27 november 2023
28 februari 2024
8 mei 2024

Utrecht

23 januari 2024
2 juli 2024

Dit zijn onze coaches

Thomas Wegbrands

Voorzitter

Sanne Netten

Secretaris

of misschien toch deze?

Lekker in je vel zitten

Moet je je altijd top voelen? Hoe voel ík me eigenlijk? En kan je er zelf voor zorgen dat je je beter voelt? In deze training ontdek je wat voor jou werkt.

Lees meer

Uit je comfortzone stappen

Door uit je comfortzone te stappen, leer je nieuwe dingen. En dat is goed! Om het toch iets minder spannend te maken, leren we je om te gaan met paniekgedachten en fouten maken.

Lees meer

Eerste hulp bij (studie)twijfel

Ben je bang dat je gaat twijfelen aan je (studie)keuze? Of heb je er een gemaakt, ben je vervolgens niet helemaal happy en weet je niet zeker of je écht wilt stoppen? Wij helpen je dit te ontdekken.

Lees meer

Meld je aan voor een kennismaking

Dan lopen we alles nog een keer door met elkaar. Want we kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Of dat je zeker wilt weten of het programma iets voor jou is. Het gesprek kan online of op locatie, met of zonder je ouders - wat jij wilt. Je zit nergens aan vast en het is natuurlijk gratis.

Aanmelden

Met functionele en analytische cookies maken wij onze website vriendelijker voor jou als gebruiker - hebben we alleen even een vinkje voor nodig! Hier check je ons privacybeleid.
Met functionele en analytische cookies maken wij onze website vriendelijker voor jou als gebruiker - hebben we alleen even een vinkje voor nodig! Hier check je ons privacybeleid.