Uit je comfortzone stappen

Door uit je comfortzone te stappen, leer je nieuwe dingen. En dat is goed! Om het toch iets minder spannend te maken, leren we je om te gaan met paniekgedachten en fouten maken.

Over deze
training

Je zult het vast herkennen: van tevoren lijkt alles erger in je hoofd. Nieuwe dingen doen is spannend, want het kan zomaar fout gaan. Denk aan studeren of die verre reis maken. Achteraf valt het vaak best mee. Je hebt dus de moed nodig om nieuwe dingen te proberen. En de skills om met tegenslag en falen om te gaan. In deze training springen we met z’n allen in het diepe. Om vanuit daar te leren om met spannende dingen om te gaan. Durf jij deze training aan? ;)

Dit ga je doen

Lekker met z’n allen falen en fouten maken, ervaren hoe dat voelt en begrijpen waarom dat spannend is.

Jouw persoonlijke cirkel van paniek, moed en comfort in kaart brengen. Oftewel: wat zijn jouw uitdagingen en wat geeft jou rust?

Oefenen met zelfcompassie. Hoe praat je tegen jezelf als je ergens bang voor bent of als iets fout gaat? En hoe kan jou dat helpen?

Doelen stellen en eerste acties opstellen. Dus wanneer is je de volgende keer dat je uit je comfortzone gaat stappen?

Effe
praktisch

Wat kost het?

Als je deze training volgt als onderdeel van Keuzekracht of Zelfzeker, dan kost het je niks. Wil je deze training los volgen? Dat kan ook! Als je ons een mailtje stuurt, kijken we graag of er plek is en geven we je meer info.

Wanneer is deze training?

Amsterdam

14 mei 2024
18 juni 2024

Utrecht

9 november 2023
31 januari 2024

Dit zijn onze coaches

Michelle Gerlach

Locatieleider Amsterdam Coach en trainer
Wat mij drijft in m'n werk is 'samen leren'. Of ik nu werk met jongeren of docenten, samen tot inzichten komen en ontwikkelen geeft me onwijs veel energie.

Jochem Kolsteeg

Coach en trainer
In mijn begeleiding sta ik naast de jongeren. Je doet het bij Intermijn samen, maar wel echt zélf. Zo ontdekken jongeren waartoe zij in staat zijn, dat is geweldig.

of misschien toch deze?

Lekker in je vel zitten

Moet je je altijd top voelen? Hoe voel ík me eigenlijk? En kan je er zelf voor zorgen dat je je beter voelt? In deze training ontdek je wat voor jou werkt.

Lees meer

Eerste hulp bij (studie)twijfel

Ben je bang dat je gaat twijfelen aan je (studie)keuze? Of heb je er een gemaakt, ben je vervolgens niet helemaal happy en weet je niet zeker of je écht wilt stoppen? Wij helpen je dit te ontdekken.

Lees meer

Samenwerken

Samenwerken kan leuk zijn, maar ook moeilijk. In deze training gaan we daarom aan de slag met groepsrollen, teambuilding en feedback. Zo wordt samenwerken een feestje!

Lees meer

Meld je aan voor een kennismaking

Dan lopen we alles nog een keer door met elkaar. Want we kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Of dat je zeker wilt weten of het programma iets voor jou is. Het gesprek kan online of op locatie, met of zonder je ouders - wat jij wilt. Je zit nergens aan vast en het is natuurlijk gratis.

Aanmelden

Met functionele en analytische cookies maken wij onze website vriendelijker voor jou als gebruiker - hebben we alleen even een vinkje voor nodig! Hier check je ons privacybeleid.
Met functionele en analytische cookies maken wij onze website vriendelijker voor jou als gebruiker - hebben we alleen even een vinkje voor nodig! Hier check je ons privacybeleid.