Samenwerken

Samenwerken kan leuk zijn, maar ook moeilijk. In deze training gaan we daarom aan de slag met groepsrollen, teambuilding en feedback. Zo wordt samenwerken een feestje!

Over deze
training

Op school, tijdens je studie, bij je bijbaantje of op je werk… Op veel plekken wordt er samengewerkt. Soms omdat dat fijn is, en soms omdat het verplicht is - bijvoorbeeld om een voldoende te halen. Maar vanzelf gaat het niet altijd.. Je kent elkaar nog niet zo goed, hebt andere manieren van werken, de een is gemotiveerder of gestructureerder dan de ander, noem maar op. Herkenbaar? In deze training tackelen we alle obstakels van samenwerken. Zo kan iedereen z’n kwaliteiten inzetten tijdens het samenwerken en heb je een leuke tijd samen zonder te veel gedoe.

Dit ga je doen

Ontdekken welke groepsrollen er zijn. Welke neem jij vaak aan? En wat heb je aan de rest? Er is geen goed en fout, elke rol is goed en belangrijk.

Feedback leren geven én ontvangen. Want dat laatste is misschien nog wel lastiger.

Ontdekken hoe je het groepsgevoel kan versterken, oftewel: teambuilding! En dan hebben we het niet alleen over lasergamen, maar ook over even inchecken bij elkaar.

Leren efficiënt te werken met elkaar en taken te verdelen.

Effe
praktisch

Wat kost het?

Als je deze training volgt als onderdeel van Keuzekracht of Zelfzeker, dan kost het je niks. Wil je deze training los volgen? Dat kan ook! Als je ons een mailtje stuurt, kijken we graag of er plek is en geven we je meer info.

Wanneer is deze training?

Amsterdam

29 november 2023
27 mei 2024

Utrecht

25 januari 2024
11 juli 2024

Dit zijn onze coaches

Lex Hagens

Coach en trainer
Ik ben als coach altijd nieuwsgierig naar wie de jongeren zijn en wat ze vertellen. Je kunt van mij dus veel vragen verwachten! Bij Intermijn zien we jongeren écht.

Erik Smithuis

Penningmeester
-

of misschien toch deze?

Lekker in je vel zitten

Moet je je altijd top voelen? Hoe voel ík me eigenlijk? En kan je er zelf voor zorgen dat je je beter voelt? In deze training ontdek je wat voor jou werkt.

Lees meer

Uit je comfortzone stappen

Door uit je comfortzone te stappen, leer je nieuwe dingen. En dat is goed! Om het toch iets minder spannend te maken, leren we je om te gaan met paniekgedachten en fouten maken.

Lees meer

Eerste hulp bij (studie)twijfel

Ben je bang dat je gaat twijfelen aan je (studie)keuze? Of heb je er een gemaakt, ben je vervolgens niet helemaal happy en weet je niet zeker of je écht wilt stoppen? Wij helpen je dit te ontdekken.

Lees meer

Meld je aan voor een kennismaking

Dan lopen we alles nog een keer door met elkaar. Want we kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Of dat je zeker wilt weten of het programma iets voor jou is. Het gesprek kan online of op locatie, met of zonder je ouders - wat jij wilt. Je zit nergens aan vast en het is natuurlijk gratis.

Aanmelden

Met functionele en analytische cookies maken wij onze website vriendelijker voor jou als gebruiker - hebben we alleen even een vinkje voor nodig! Hier check je ons privacybeleid.
Met functionele en analytische cookies maken wij onze website vriendelijker voor jou als gebruiker - hebben we alleen even een vinkje voor nodig! Hier check je ons privacybeleid.