Realistisch plannen en niét uitstellen

Maak jij vaak mooie planningen, maar vind je het lastig om je eraan te houden? Wij leren je realistisch te plannen en grip te krijgen op je uitstelgedachtes.

Over deze
training

Soms heb je zoveel huiswerk of taken, dat je door de bomen het bos niet ziet. Docenten willen dat je een planning maakt, dus doe je dat maar. Wij zijn er ook van overtuigd dat plannen helpt, maar vinden wel dat plannen een vak apart is. En dat het zeker niet zo makkelijk is als het lijkt. Denk maar aan hoe vaak er ineens wat tussendoor komt, wat je hele planning overhoop haalt. Of aan al die mooie plannen en doelen die lastig zijn om uit te voeren. Met een beetje hulp word jij een expert in plannen! En kan je plannen daadwerkelijk inzetten voor succes. In deze training krijg je die hulp.

Dit ga je doen

Uitdagende doelen leren stellen, waardoor je zin krijgt om deze te behalen. Maar ook een realistische planning maken voor een typische studieweek (of voor iets anders wat nu belangrijk voor je is).

Oefenen met successen vieren. Wat doe je als je iets gelukt is uit je planning?

Ontdekken hoe het afvinken van taken dopamineshots geeft en hoe je dit kan inzetten als motivator.

Aan de slag met uitstelgedrag en hoe je dit voor bent.

Flexibel leren zijn als de dingen anders lopen dan je dacht. Hoe ga je daar in je planning mee om?

Effe
praktisch

Wat kost het?

Als je deze training volgt als onderdeel van Keuzekracht of Zelfzeker, dan kost het je niks. Wil je deze training los volgen? Dat kan ook! Als je ons een mailtje stuurt, kijken we graag of er plek is en geven we je meer info.

Wanneer is deze training?

Amsterdam

28 december 2023
27 februari 2024
15 mei 2024

Utrecht

29 januari 2024
24 juni 2024

Dit zijn onze coaches

Loth van Veen

Oprichter, directeur
Het belangrijkste dat je bij ons leert? Met vertrouwen stappen in je toekomst zetten. Bij Intermijn leer je het zélf te doen. De ontwikkeling die jongeren bij ons doormaken, daar doe ik het voor!

Michelle Gerlach

Locatieleider Amsterdam Coach en trainer
Wat mij drijft in m'n werk is 'samen leren'. Of ik nu werk met jongeren of docenten, samen tot inzichten komen en ontwikkelen geeft me onwijs veel energie.

of misschien toch deze?

Lekker in je vel zitten

Moet je je altijd top voelen? Hoe voel ík me eigenlijk? En kan je er zelf voor zorgen dat je je beter voelt? In deze training ontdek je wat voor jou werkt.

Lees meer

Uit je comfortzone stappen

Door uit je comfortzone te stappen, leer je nieuwe dingen. En dat is goed! Om het toch iets minder spannend te maken, leren we je om te gaan met paniekgedachten en fouten maken.

Lees meer

Eerste hulp bij (studie)twijfel

Ben je bang dat je gaat twijfelen aan je (studie)keuze? Of heb je er een gemaakt, ben je vervolgens niet helemaal happy en weet je niet zeker of je écht wilt stoppen? Wij helpen je dit te ontdekken.

Lees meer

Meld je aan voor een kennismaking

Dan lopen we alles nog een keer door met elkaar. Want we kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Of dat je zeker wilt weten of het programma iets voor jou is. Het gesprek kan online of op locatie, met of zonder je ouders - wat jij wilt. Je zit nergens aan vast en het is natuurlijk gratis.

Aanmelden

Met functionele en analytische cookies maken wij onze website vriendelijker voor jou als gebruiker - hebben we alleen even een vinkje voor nodig! Hier check je ons privacybeleid.
Met functionele en analytische cookies maken wij onze website vriendelijker voor jou als gebruiker - hebben we alleen even een vinkje voor nodig! Hier check je ons privacybeleid.