Presenteren en jezelf uiten

Zeg maar bye bye zweethandjes, want in deze training gaan we aan de slag met verhalen vertellen, non-verbale communicatie en meer. Zo laat jij voortaan een verpletterende indruk achter.

Over deze
training

Het is in iedere studie, in iedere baan en eigenlijk in het hele leven belangrijk om jezelf te kunnen uiten. Om te laten zien wie je bent, wat je kunt en wat je ideeën zijn. En jezelf uiten kan in verschillende vormen. Bijvoorbeeld door iets te zeggen in een groep waar je niemand kent, terwijl je antwoord wel weet. Of tijdens een presentatie voor de hele klas. Veel mensen vinden dit spannend. Maar gelukkig zijn er een heleboel manieren om hier beter in te worden. Deze training gaat niet alleen over goed kunnen spreken. Het is echt een combinatie van presenteren en jezelf uiten. Maar natuurlijk is dit ook iets voor jou als je beter wilt worden in een specifiek onderdeel!

Dit ga je doen

Leren omgaan met de spanning die je misschien voelt bij presenteren en jezelf uiten.

Jouw non-verbale communicatie analyseren. Wat straal jij uit? Wil je dat? En hoe kan je jouw non-verbale communicatie eventueel veranderen?

Een verpletterende eerste indruk leren achterlaten! Dat gaat deels om jouw non-verbale communicatie, maar er komt nog veel meer bij kijken.

Kijken naar anderen: hoe uiten influencers en presidenten zich bijvoorbeeld? Wat kun je daarvan leren?

Oefenen met de leiding pakken in belangrijke gesprekken, zoals een sollicitatie of selectiegesprek van een studie.

Een verhaal leren vertellen. Hoe houd je de aandacht van het publiek vast? Welke woorden zijn daarbij handig?

Effe
praktisch

Wat kost het?

Als je deze training volgt als onderdeel van Keuzekracht of Zelfzeker, dan kost het je niks. Wil je deze training los volgen? Dat kan ook! Als je ons een mailtje stuurt, kijken we graag of er plek is en geven we je meer info.

Wanneer is deze training?

Amsterdam

5 december 2023
24 mei 2024

Utrecht

1 februari 2024
7 juli 2024

Dit zijn onze coaches

Lex Hagens

Coach en trainer
Ik ben als coach altijd nieuwsgierig naar wie de jongeren zijn en wat ze vertellen. Je kunt van mij dus veel vragen verwachten! Bij Intermijn zien we jongeren écht.

Michelle Gerlach

Locatieleider Amsterdam Coach en trainer
Wat mij drijft in m'n werk is 'samen leren'. Of ik nu werk met jongeren of docenten, samen tot inzichten komen en ontwikkelen geeft me onwijs veel energie.

of misschien toch deze?

Lekker in je vel zitten

Moet je je altijd top voelen? Hoe voel ík me eigenlijk? En kan je er zelf voor zorgen dat je je beter voelt? In deze training ontdek je wat voor jou werkt.

Lees meer

Uit je comfortzone stappen

Door uit je comfortzone te stappen, leer je nieuwe dingen. En dat is goed! Om het toch iets minder spannend te maken, leren we je om te gaan met paniekgedachten en fouten maken.

Lees meer

Eerste hulp bij (studie)twijfel

Ben je bang dat je gaat twijfelen aan je (studie)keuze? Of heb je er een gemaakt, ben je vervolgens niet helemaal happy en weet je niet zeker of je écht wilt stoppen? Wij helpen je dit te ontdekken.

Lees meer

Meld je aan voor een kennismaking

Dan lopen we alles nog een keer door met elkaar. Want we kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Of dat je zeker wilt weten of het programma iets voor jou is. Het gesprek kan online of op locatie, met of zonder je ouders - wat jij wilt. Je zit nergens aan vast en het is natuurlijk gratis.

Aanmelden

Met functionele en analytische cookies maken wij onze website vriendelijker voor jou als gebruiker - hebben we alleen even een vinkje voor nodig! Hier check je ons privacybeleid.
Met functionele en analytische cookies maken wij onze website vriendelijker voor jou als gebruiker - hebben we alleen even een vinkje voor nodig! Hier check je ons privacybeleid.