Lekker in je vel zitten

Moet je je altijd top voelen? Hoe voel ík me eigenlijk? En kan je er zelf voor zorgen dat je je beter voelt? In deze training ontdek je wat voor jou werkt.

Over deze
training

Je hoort vast veel over de prestatiedruk in het onderwijs en de mentale klachten waar veel jongeren mee te maken hebben. Misschien jij ook wel. De (mentale) gezondheid van jongeren is hot topic. En terecht! Lekker in je vel zitten is niet alleen heel fijn, maar helpt ook om beter te leren en studeren. Als je lekker in je vel zit, staat je brein namelijk in een positieve en creatieve stand en kan meer informatie opnemen. Belangrijk: we zijn geen psycholoog en lekker in je vel zitten is niet altijd 100% maakbaar. Wat we wel kunnen: jou helpen met kleine stapjes die je beter laten voelen.

Dit ga je doen

Ontdekken hoe het met je gaat en leren daar woorden aan te geven.

Een reality check: is het normaal dat ik me zo voel? Hoe voelen anderen zich? Wanneer moet je aan de bel trekken, en welke bel dan?

De verschillende batterijen ontdekken die invloed hebben op hoe het met je gaat. Dus bijvoorbeeld je fysieke en sociale batterij.

Aan de slag met zelfhulptools en ontdekken wat voor jou werkt. Of dat nou een dagboek, sporten of mediteren is. Niks is fout!

Effe
praktisch

Wat kost het?

Als je deze training volgt als onderdeel van Keuzekracht of Zelfzeker, dan kost het je niks. Wil je deze training los volgen? Dat kan ook! Als je ons een mailtje stuurt, kijken we graag of er plek is en geven we je meer info.

Wanneer is deze training?

Amsterdam

26 februari 2024
22 mei 2024
28 juni 2024

Utrecht

10 november 2023
24 januari 2024

Dit zijn onze coaches

Loth van Veen

Oprichter, directeur
Het belangrijkste dat je bij ons leert? Met vertrouwen stappen in je toekomst zetten. Bij Intermijn leer je het zélf te doen. De ontwikkeling die jongeren bij ons doormaken, daar doe ik het voor!

Lex Hagens

Coach en trainer
Ik ben als coach altijd nieuwsgierig naar wie de jongeren zijn en wat ze vertellen. Je kunt van mij dus veel vragen verwachten! Bij Intermijn zien we jongeren écht.

of misschien toch deze?

Uit je comfortzone stappen

Door uit je comfortzone te stappen, leer je nieuwe dingen. En dat is goed! Om het toch iets minder spannend te maken, leren we je om te gaan met paniekgedachten en fouten maken.

Lees meer

Eerste hulp bij (studie)twijfel

Ben je bang dat je gaat twijfelen aan je (studie)keuze? Of heb je er een gemaakt, ben je vervolgens niet helemaal happy en weet je niet zeker of je écht wilt stoppen? Wij helpen je dit te ontdekken.

Lees meer

Samenwerken

Samenwerken kan leuk zijn, maar ook moeilijk. In deze training gaan we daarom aan de slag met groepsrollen, teambuilding en feedback. Zo wordt samenwerken een feestje!

Lees meer

Meld je aan voor een kennismaking

Dan lopen we alles nog een keer door met elkaar. Want we kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Of dat je zeker wilt weten of het programma iets voor jou is. Het gesprek kan online of op locatie, met of zonder je ouders - wat jij wilt. Je zit nergens aan vast en het is natuurlijk gratis.

Aanmelden

Met functionele en analytische cookies maken wij onze website vriendelijker voor jou als gebruiker - hebben we alleen even een vinkje voor nodig! Hier check je ons privacybeleid.
Met functionele en analytische cookies maken wij onze website vriendelijker voor jou als gebruiker - hebben we alleen even een vinkje voor nodig! Hier check je ons privacybeleid.