Grip op je leven krijgen

Ja, maar…’ We geven allemaal weleens iets anders de schuld. In deze training leer je proactief te zijn. Want dan voel je je zelfverzekerder en heb je meer invloed. En dat is veel leuker en fijner!

Over deze
training

Het regent, de trein heeft vertraging, iemand doet chagrijnig tegen je… Aan veel omstandigheden kun je niet zoveel doen. Maar hoe je omgaat met die omstandigheden wél. Je kunt een paraplu meenemen, iets te drinken halen terwijl je op je trein wacht of een glimlach geven aan iemand die onaardig doet. Zo pak jij de regie, en houd je meer energie over voor dingen waar je wel invloed op hebt. Hoe fijn is dat? In deze training gaan we oefenen met grip krijgen op de dingen die voor jou belangrijk zijn. Oftewel: actiemodus aan! En dan zul je zien dat je je voortaan niet meer zo snel laat verstoren door omstandigheden of verleiden tot excuusjes.

Dit ga je doen

Ontdekken waar jij invloed op hebt, én waar ook niet.

Overzicht krijgen van de dingen die jij belangrijk vindt en waar je energie in wilt steken.

Jezelf testen: hoe vaak gebruik jij ‘ja, maar…’ of iets vergelijkbaars?

Het verschil tussen proactief gedrag en reacties gedrag leren. Hoe sta je zelf aan het roer? Hoe krijg je dat zelfvertrouwen?

Oefenen met proactief gedrag en leren vooruitdenken: hoe kom je in die actiemodus? Hoe wordt je leven zo leuker?

Effe
praktisch

Wat kost het?

Als je deze training volgt als onderdeel van Keuzekracht of Zelfzeker, dan kost het je niks. Wil je deze training los volgen? Dat kan ook! Als je ons een mailtje stuurt, kijken we graag of er plek is en geven we je meer info.

Wanneer is deze training?

Amsterdam

1 maart 2024
7 mei 2024
10 juli 2024

Utrecht

7 november 2023
26 januari 2024

Dit zijn onze coaches

Erik Smithuis

Penningmeester
-

Thomas Wegbrands

Voorzitter

of misschien toch deze?

Lekker in je vel zitten

Moet je je altijd top voelen? Hoe voel ík me eigenlijk? En kan je er zelf voor zorgen dat je je beter voelt? In deze training ontdek je wat voor jou werkt.

Lees meer

Uit je comfortzone stappen

Door uit je comfortzone te stappen, leer je nieuwe dingen. En dat is goed! Om het toch iets minder spannend te maken, leren we je om te gaan met paniekgedachten en fouten maken.

Lees meer

Eerste hulp bij (studie)twijfel

Ben je bang dat je gaat twijfelen aan je (studie)keuze? Of heb je er een gemaakt, ben je vervolgens niet helemaal happy en weet je niet zeker of je écht wilt stoppen? Wij helpen je dit te ontdekken.

Lees meer

Meld je aan voor een kennismaking

Dan lopen we alles nog een keer door met elkaar. Want we kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Of dat je zeker wilt weten of het programma iets voor jou is. Het gesprek kan online of op locatie, met of zonder je ouders - wat jij wilt. Je zit nergens aan vast en het is natuurlijk gratis.

Aanmelden

Met functionele en analytische cookies maken wij onze website vriendelijker voor jou als gebruiker - hebben we alleen even een vinkje voor nodig! Hier check je ons privacybeleid.
Met functionele en analytische cookies maken wij onze website vriendelijker voor jou als gebruiker - hebben we alleen even een vinkje voor nodig! Hier check je ons privacybeleid.