Eerste hulp bij (studie)twijfel

Ben je bang dat je gaat twijfelen aan je (studie)keuze? Of heb je er een gemaakt, ben je vervolgens niet helemaal happy en weet je niet zeker of je écht wilt stoppen? Wij helpen je dit te ontdekken.

Over deze
training

Tegenwoordig zie je alleen maar picture perfect op social media. Het lijkt wel alsof je niet mag falen. Twijfel? Gewoon negeren! Want doorgaan is belangrijker dan stoppen. Maar weet je: wij zien dit anders. Twijfelen is dapper, want twijfel is een vorm van reflectie - dus even stilstaan bij wat je aan het doen bent en of je daar blij van wordt. En dat zouden meer mensen moeten doen! In deze training leer je alles over twijfelen, reflecteren, omgaan met onverwachte gebeurtenissen en omdenken. Zo kun je vanuit twijfel de keuze kan maken die op dit moment bij je past.

Dit ga je doen

Twijfel leren herkennen, in je hoofd én in je lijf. Want wat gebeurt er dan eigenlijk?

Jouw twijfel analyseren met een reflectiemodel. Klinkt saai, is het niet.

Jouw eigen twijfeltoolkit opstellen die je kan gebruiken bij toekomstige twijfel.

Leren herkennen of je in een dip zit of dat je echt wilt stoppen met je studie (of iets anders waarmee je bezig bent).

Effe
praktisch

Wat kost het?

Als je deze training volgt als onderdeel van Keuzekracht of Zelfzeker, dan kost het je niks. Wil je deze training los volgen? Dat kan ook! Als je ons een mailtje stuurt, kijken we graag of er plek is en geven we je meer info.

Wanneer is deze training?

Amsterdam

7 december 2023
29 februari 2024
28 mei 2024

Utrecht

2 februari 2024
16 juni 2024

Dit zijn onze coaches

Bodine van Houten

Proces- en relatiemanager
Jongeren hebben zoveel potentie! Vaak veel meer dan zij zelf zien. Door zichzelf én de wereld om zich heen te ontdekken, zetten ze vol zelfvertrouwen de volgende stap. Zo werken we aan de toekomst!

Sanne Netten

Secretaris

of misschien toch deze?

Lekker in je vel zitten

Moet je je altijd top voelen? Hoe voel ík me eigenlijk? En kan je er zelf voor zorgen dat je je beter voelt? In deze training ontdek je wat voor jou werkt.

Lees meer

Uit je comfortzone stappen

Door uit je comfortzone te stappen, leer je nieuwe dingen. En dat is goed! Om het toch iets minder spannend te maken, leren we je om te gaan met paniekgedachten en fouten maken.

Lees meer

Samenwerken

Samenwerken kan leuk zijn, maar ook moeilijk. In deze training gaan we daarom aan de slag met groepsrollen, teambuilding en feedback. Zo wordt samenwerken een feestje!

Lees meer

Meld je aan voor een kennismaking

Dan lopen we alles nog een keer door met elkaar. Want we kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Of dat je zeker wilt weten of het programma iets voor jou is. Het gesprek kan online of op locatie, met of zonder je ouders - wat jij wilt. Je zit nergens aan vast en het is natuurlijk gratis.

Aanmelden

Met functionele en analytische cookies maken wij onze website vriendelijker voor jou als gebruiker - hebben we alleen even een vinkje voor nodig! Hier check je ons privacybeleid.
Met functionele en analytische cookies maken wij onze website vriendelijker voor jou als gebruiker - hebben we alleen even een vinkje voor nodig! Hier check je ons privacybeleid.