Onze trainingen

Nieuwe skills kweken die van pas komen in jouw toekomst. Dat kan tijdens onze trainingsdagen! Of je nu beter wilt leren plannen, samenwerken of jezelf wilt leren uiten: het is allemaal mogelijk. Als je een van onze programma's volgt, zitten de trainingen er trouwens al bij. Welke training past bij jou?

Goed om te weten

De trainingen zijn in Utrecht of Amsterdam.

De trainingen worden gegeven door onze enthousiaste coaches.

Alle  trainingen duren van 10:00 tot 15:00 uur en zijn inclusief lunch. Wel zo handig!

Je volgt de trainingen in een groep met andere jongeren. Zo leer je weer nieuwe mensen kennen.

Je hebt geen voorbereiding nodig. Iedereen kan meedoen!

Dit zijn ze

Realistisch plannen en niét uitstellen

Maak jij vaak mooie planningen, maar vind je het lastig om je eraan te houden? Wij leren je realistisch te plannen en grip te krijgen op je uitstelgedachtes.

Meer info en data

Je motivatieknop vinden

Motivatie… je zou toch willen dat daar een knop voor was. Goed nieuws: in deze training ontdek je hoe jezelf ‘aan’ kan zetten en zo je doelen bereikt.

Meer info en data

Grip op je leven krijgen

Ja, maar…’ We geven allemaal weleens iets anders de schuld. In deze training leer je proactief te zijn. Want dan voel je je zelfverzekerder en heb je meer invloed. En dat is veel leuker en fijner!

Meer info en data

Presenteren en jezelf uiten

Zeg maar bye bye zweethandjes, want in deze training gaan we aan de slag met verhalen vertellen, non-verbale communicatie en meer. Zo laat jij voortaan een verpletterende indruk achter.

Meer info en data

Samenwerken

Samenwerken kan leuk zijn, maar ook moeilijk. In deze training gaan we daarom aan de slag met groepsrollen, teambuilding en feedback. Zo wordt samenwerken een feestje!

Meer info en data

Eerste hulp bij (studie)twijfel

Ben je bang dat je gaat twijfelen aan je (studie)keuze? Of heb je er een gemaakt, ben je vervolgens niet helemaal happy en weet je niet zeker of je écht wilt stoppen? Wij helpen je dit te ontdekken.

Meer info en data

Uit je comfortzone stappen

Door uit je comfortzone te stappen, leer je nieuwe dingen. En dat is goed! Om het toch iets minder spannend te maken, leren we je om te gaan met paniekgedachten en fouten maken.

Meer info en data

Lekker in je vel zitten

Moet je je altijd top voelen? Hoe voel ík me eigenlijk? En kan je er zelf voor zorgen dat je je beter voelt? In deze training ontdek je wat voor jou werkt.

Meer info en data

Een losse training volgen of aanvragen?

Dat kan ook. De meeste jongeren volgen onze trainingen als onderdeel van Keuzekracht of Zelfzeker. Maar als je ons een mailtje stuurt, kijken we graag of er plek is bij je favoriete training en geven we je meer info. Werk je bij een school? Dan kun je een losse training aanvragen via mail.
Met functionele en analytische cookies maken wij onze website vriendelijker voor jou als gebruiker - hebben we alleen even een vinkje voor nodig! Hier check je ons privacybeleid.
Met functionele en analytische cookies maken wij onze website vriendelijker voor jou als gebruiker - hebben we alleen even een vinkje voor nodig! Hier check je ons privacybeleid.