Over Intermijn

 

Een foto van de coaches van intermijn die samen naast elkaar staan te lachen

Wat is intermijn

Wij zijn Intermijn. En wij geloven in jongeren. In hun dromen. In wat ze kunnen. En wat ze nog niet kunnen. Waar ze goed in zijn of juist goed in willen worden. We geloven in jongeren die daar stil bij willen staan. En in jongeren die dat nog niet doen.

Wij zijn er voor al die jongeren. We zijn een eigenzinnige coachingsorganisatie voor als je aan je toekomst wilt werken. In een tussenjaar. 1-op-1. Of op school. Want we trainen ook docenten en decanen.

Door te weten wie je bent en wat je wilt, durf je eigen keuzes te maken. Zo zetten we ons samen in voor een toekomst waarin werken aan jezelf heel normaal is. Waarin jongeren de druk van ouders, van TikTok en Snapchat, vrienden, van school en iedereen om hen heen durven los te laten. En werken aan zichzelf. Aan hun toekomst.

Onze missie en impact

Ben je benieuwd wat Intermijn nog meer wil bereiken en hoe we daar op dit moment mee bezig zijn? Komt dat even goed uit, een van onze favoriete onderwerpen! We vertellen je er graag meer over.

Lees meer

icoon van een open oog

Hi, aangenaam

Loth van Veen

Oprichter, directeur
Het belangrijkste dat je bij ons leert? Met vertrouwen stappen in je toekomst zetten. Bij Intermijn leer je het zélf te doen. De ontwikkeling die jongeren bij ons doormaken, daar doe ik het voor!

Michelle Gerlach

Locatieleider Amsterdam Coach en trainer
Wat mij drijft in m'n werk is 'samen leren'. Of ik nu werk met jongeren of docenten, samen tot inzichten komen en ontwikkelen geeft me onwijs veel energie.

Lex Hagens

Coach en trainer
Ik ben als coach altijd nieuwsgierig naar wie de jongeren zijn en wat ze vertellen. Je kunt van mij dus veel vragen verwachten! Bij Intermijn zien we jongeren écht.

Jochem Kolsteeg

Coach en trainer
In mijn begeleiding sta ik naast de jongeren. Je doet het bij Intermijn samen, maar wel echt zélf. Zo ontdekken jongeren waartoe zij in staat zijn, dat is geweldig.

Bodine van Houten

Proces- en relatiemanager
Jongeren hebben zoveel potentie! Vaak veel meer dan zij zelf zien. Door zichzelf én de wereld om zich heen te ontdekken, zetten ze vol zelfvertrouwen de volgende stap. Zo werken we aan de toekomst!
Een coach die lacht terwijl hij een training geeft aan jongeren
Foto van een coach de op haar hurken bij een tafel met hongeren zit om wat uit te leggen

Het bestuur van Stichting Intermijn

Thomas Wegbrands

Voorzitter

Sanne Netten

Secretaris

Erik Smithuis

Penningmeester

De bestuursleden ontvangen geen bezoldiging of vergoeding. Voor meer informatie over de borging van de missie, doelstellingen en organisatie van Stichting Intermijn kan jehet beleidsplan 2023/2024   downloaden en inzien.

Onze locaties

Intermijn Utrecht

Hartje Utrecht! Wij krijgen er geen genoeg van. Deze locatie bevindt zich middenin Nederland, is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en 13 minuutjes lopen vanaf centraal station. Kom je met de auto? Dan raden we parkeergarage Springweg aan.

Adres

Oudegracht 294
3511 NX
Utrecht

Intermijn Amsterdam

Deze locatie ligt tegenover centraal station, aan het IJ en naast het Eye Filmmuseum. Voor de Amsterdam-kenners: ja, goede plek hè? De dichtstbijzijnde parkeergarage is Amsterdam Tower. Maar fietsend of wandelend vanaf de veerboot ben je er ook zo.

Adres

Overhoeksplein 2
1031 KS
Amsterdam

Contact

Wil je meer weten over Stichting Intermijn? Heb je tips of ideeën? Wil je misschien wel samenwerken? We horen graag van je.
Met functionele en analytische cookies maken wij onze website vriendelijker voor jou als gebruiker - hebben we alleen even een vinkje voor nodig! Hier check je ons privacybeleid.
Met functionele en analytische cookies maken wij onze website vriendelijker voor jou als gebruiker - hebben we alleen even een vinkje voor nodig! Hier check je ons privacybeleid.