Ervaringen

Wij kunnen wel zeggen dat meedoen met onze programma’s een goed idee is. Maaruh… wat vonden oud-deelnemers er eigenlijk zelf van?

Foto van een groepje jongeren van intermijn die samen aan een opdracht werken

Dit vonden oud-deelnemers

Sara, Arnhem

Intermijn is een fijne overgang. Na al die jaren school met een vast rooster, word je niet gelijk in het diepe gegooid zonder enige houvast. Je leert superveel over jezelf en bouwt een netwerk op, wat later goed van pas komt.

Dorelijn, Culemborg

Intermijn heeft mij geholpen om zelfverzekerd uit mijn comfortzone te stappen. Het is niet erg als ik niet weet hoe ik iets aan moet pakken. Gewoon beginnen en ervaren geeft mij de eerste handvatten die ik nodig heb.

Jesper, Amersfoort

Ik was eerst bang dat ik er niet helemaal bij zou passen omdat ik van het mbo kwam. Maar ik heb hier helemaal geen last van gehad. En door het samen te doen in een groep, krijg je er superveel voor terug. En zie je ook dat je niet de enige bent.
Veel jongeren krijgen op school niet echt de kans om stil te staan en goed na te denken over wat ze nou echt willen. School zegt wel dat je dat moet doen, maar geeft daar vervolgens geen begeleiding bij. Ik raad Intermijn aan, omdat dat juist iets is waar veel aandacht aan wordt besteed.
Matteo, Utrecht
Foto van Femke - oudleerling Intermijn

Femke, Gorinchem

Het programma heeft mij veel duidelijkheid gegeven. Ik denk dat het nooit verkeerd is om een periode echt in jezelf te investeren. Om eerst stil te staan bij jezelf en dan pas te gaan kijken naar de toekomst. Daarnaast heb ik ontzettend fijne begeleiding gehad en voelde ik mij zeer vertrouwd en veilig bij Intermijn.
Foto van Ward - oudleerling Intermijn

Ward, Rotterdam

Heel veel positieve energie, je leert jezelf goed kennen en ook al pak je niet alle inzichten gelijk op (zoals ik), na verloop van tijd zul je merken dat het een eerste ontmoeting is met aspecten van voor jezelf zorgen.
Foto van Manou - oudleerling Intermijn

Manoe, Bergen

Ik heb veel meer aan het programma gehad dan ik had kunnen voorzien. Tijdens mijn tussenjaar was ik blij met de invulling en de hulp voor mijn studiekeuze. Nu 1,5 jaar later pluk ik er nog steeds de vruchten van door kleine verschillen in mijn gedrag en mijn gegroeide zelfvertrouwen. Ik gun dit iedereen!

Dit vonden de ouders

Eline Toet-Dekker

Intermijn zorgt voor structuur in het leven van mijn dochter. Daarbij is de aanpak van heel positief. Mijn dochter wordt aangesproken op haar kwaliteiten, dat geeft haar het zelfvertrouwen dat ze nodig heeft. Ze straalt er helemaal van.

Tonja Bos- van den Ingh

De sfeer is open en er is niet alleen aandacht voor cognitieve vaardigheden maar ook voor persoonlijke ontwikkeling. Ik merk dat mijn dochter veel over zichzelf leert en nieuwe kanten van zichzelf ontdekt. Zo blijkt dat ze echt heel creatief is. Op de middelbare school werd dat niet gestimuleerd en kwam dat er minder uit.

Annelies van Ravenswaaij

Mijn dochter heeft vorige week een programma bij Intermijn afgerond. Intermijn heeft haar meer gebracht dan alleen een studiekeuze. Persoonlijke ontwikkeling, samenwerking, ervaring opdoen en van alles regelen. Het waren mooie maanden waarvan ze veel geleerd heeft!

Aan de slag

Zie je het helemaal zitten en wil je starten met een programma? Leuk! Meld je direct aan, dan reserveren we een plekje. Nog vragen, of zeker weten dat Intermijn iets voor jou is? Dan kun je vrijblijvend kennismaken. Of neem contact op om een snelle vraag te stellen.
Foto van twee oud leerlingen van Intermijn die samen staan te pratenFoto van een jongere van intermijn die aan het boksen is

Dit schrijven mensen op Google

Met functionele en analytische cookies maken wij onze website vriendelijker voor jou als gebruiker - hebben we alleen even een vinkje voor nodig! Hier check je ons privacybeleid.
Met functionele en analytische cookies maken wij onze website vriendelijker voor jou als gebruiker - hebben we alleen even een vinkje voor nodig! Hier check je ons privacybeleid.